Ρεάλ Μαδρίτης BC: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο ο Κάρλος Αλοθέν

Ο Κάρλος Αλοθέν υποβλήθηκε σήμερα (03/03) σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 21χρονος Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και ως εκ τούτου αποτελούσε αδήριτη ανάγκη να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς, κάτι που συνέβη σήμερα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Sanitas La Moraleja».

Όπως ανακοίνωσε η «βασίλισσα», η επέμβαση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του ιατρικού της τιμ και ο παίκτης θα ξεκινήσει οσονούπω αποθεραπεία.

Ο νεαρός γκαρντ των «μερένγκες» είχει αποκομίσει τον σοβαρό τραυματισμό στις 14 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις.

Φυσικά, δεν τίθεται θέμα να προλάβει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τους Μαδριλένους να οριοθετούν την επάνοδό του στις αρχές της επόμενης σεζόν.

Στο πλαίσιο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, ο νεαρός περιφερειακός κατέγραφε 2.7 πόντους, 1.6 ασίστ και 1.3 ριμπάουντ μέσο όρο στην Εuroleague.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News