Σαχτάρ Ντόνετσκ: Ο προπονητής της ομάδας νέων σκοτώθηκε στον πόλεμο με τη Ρωσία
Σαχτάρ Ντόνετσκ: Ο προπονητής της ομάδας νέων σκοτώθηκε από Ρώσους
Όλο και περισσότερες είναι οι ανθρώπινες ζωές που χάνονται, κάθε μέρα, στην Ουκρανία, μέσα σε αυτούς και ο προπονητής της ομάδας νέων της Σαχτάρ, όπως έκανε γνωστό με ενημέρωσή του, ο ουκρανικός σύλλογος.
Όπως έκανε γνωστό ο γενικός διευθυντής της ομάδας, ο Σεργκέι Πάλκιν, ο προπονητής της Σαχτάρ, έπεσε νεκρός από σφαίρες Ρώσων κατά τη διάρκεια της εισβολής στην Ουκρανία.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σεργκέι Πάλκιν:
«Ένας υπάλληλός μας σκοτώθηκε χθες. Προπονητής στην ομάδα Νέων. Μία σφαίρα όπλου τον σκότωσε. Η Ρωσία σκοτώνει Ουκρανούς, σταματήστε αυτή την τρέλα.
Δεν μπορείτε να παραμείνετε σιωπηλοί, ο καθένας από εσάς θα είστε ένοχοι και υπεύθυνοι για εγκλήματα που διαπράττονται».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός: Αν το πρωτάθλημα κριθεί στο βάθος, έχουμε ντερμπάρα για δύο!
- UEFA: Στην Ελλάδα η 10η θέση του ranking - Τι σημαίνει για τον πρωταθλητή της σεζόν 2027-28
- NBA: Βαριά ήττα των Χιτ, εγκλωβίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή – Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας για την Euroleague και το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το πόλο
