Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Το σερί νικών και οι παγίδες που θα κρίνουν την τετράδα

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπάγερν στο Μόναχο για την 28η αγωνιστική της Euroleague στις 21:45 και θέλει να συνεχίσει το σερί συνεχόμενων νικών στη διοργάνωση που θα μπορούσε να του δώσει το πλεονέκτημα για την τετράδα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπάγερν στο Μόναχο για την 28η αγωνιστική της Euroleague στις 21:45 και θέλει να συνεχίσει το σερί συνεχόμενων νικών στη διοργάνωση που θα μπορούσε να του δώσει το πλεονέκτημα για την τετράδα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» να επισημαίνει όμως τις παγίδες που κρύβει το παιχνίδι.

«Αυτή τη στιγμή είναι διαφορετική η κατάσταση με την έννοια ότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς πως είναι η Μπάγερν. Έχει ένα μήνα να παίξει αγώνα Ευρωλίγκας. Χθες έπαιξε ένα ματς για το τοπικό πρωτάθλημα, όμως, μπαίνουν και βγαίνουν παίκτες με βάση τους τραυματισμούς. Εννοώ πως κάποιοι επιστρέφουν από τραυματισμό, όπως οι Χίλιαρντ, ο Ζίπσερ, ενώ ο Γέραμας δεν έχει παίξει εδώ και δύο εβδομάδες. Γενικά δεν ξέρουμε ποιους παίκτες θα αντιμετωπίσουμε. Πάντως, έχει βαθύ ρόστερ και είναι μια ομοιογενείς και καλή ομάδα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Ο Ολυμπιακός θα είναι πάνοπλος στο Μόναχο και όπως είπε ο προπονητής του θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που δεν έχει πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό στη διοργάνωση, ενώ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γουάιλερ Μπαμ που τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι των Βαυαρών.

Από εκεί και πέρα ο Πολ Τσίπσερ θα είναι η νέα σε εισαγωγικά προσθήκη για την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς εάν θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, μετά από την επιστροφή του στη δράση έπειτα από 271 ημέρες. Σημαντικές επιστροφές θα είναι και αυτές του Τζέντοβιτς αλλά και του Νταρούν Χίλιαρντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση και θέλουν να μεγαλώσουν το σερί τους, έτσι ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για τετράδα, έτσι ώστε να πάρουν το πλεονέκτημα της έδρας εν όψει των πλέι-οφς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού φυσικά δεν είναι εύκολη, αφού η Μπάγερν διανύει εξαιρετική περίοδο ούσα στην έκτη θέση μετά και τις εξελίξεις με τις ρώσικες ομάδες, με μόλις μία ήττα στην Euroleague στις πέντε τελευταίες της αναμετρήσεις.

Μένει να δούμε πως θα εμφανιστεί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες, που εν πολλοίς θα μπορούσε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία.

Η απάντηση θα δοθεί στις 21:45 στο Novasports Prime.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News