Μπαρτσελόνα: Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το μέλλον του Τραορέ
Η Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της την αγωνιστική αστάθεια και την εσωστρέφεια των περασμένων μηνών, με τις προσθήκες του Ιανουαρίου να έχουν μεταμορφώσει την ομάδα προς το καλύτερο.
Για την αγωνιστική ανάταση των «μπλαουγκράνα» ευθύνεται φυσικά ο Αντάμα Τραορέ, πρώην παιδί της «Μασία» που επέστρεψε στην Βαρκελώνη ως δανιεκός από την Γουλβς. Ο Ισπανός εξτρέμ έχει δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα του, ενώ δεν σταματά να προσφέρει ασίστ, έχοντας μέχρι στιγμής τέσσερις σε La Liga και Europa League.
Αναμφίβολα οι εμφανίσεις του έχουν φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου αλλά και στους φιλάθλους, όμως σύμφωνα με την AS, oι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν αποφασίσει εάν θα τον αγοράσουν.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να καταβάλλει στους «λύκους» ένα ποσό της τάξεως των 30 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που σίγουρα δεν είναι απαγορευτικό, όμως τα οικονομικά της ομάδας ακόμη δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση.
Εάν βάλουμε και στην εξίσωση, την προσπάθεια που γίνεται για να πειστεί ο Έρλινγκ Χάαλαντ να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
