Κυριάκος Μητσοτάκης: Βρέθηκε στην προπόνηση του Φοίνικα Σύρου ONEX
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 4 Μαρτίου στη Σύρο και επισκέφθηκε τα Ναυπηγεία αλλά και στην προπόνηση του Φοίνικα Σύρου ONEX.
Συγκεκριμένα, το Cyclades24.gr στο κλειστό γήπεδο της Ερμούπολης «Δ. Βικέλας» και στην προπόνηση του Φοίνικα Σύρου ONEX παρευρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
Τον Πρωθυπουργό της χώρας, στην προπόνηση του Φοίνικα, υποδέχθηκε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Χρήστος Καφτηράνης, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, η τεχνική ηγεσία και οι αθλητές της ομάδας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ρώτησε για την πορεία του συλλόγου, παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ συνομίλησε και με αθλητές της ομάδας.
Παράλληλα ο Φοίνικας Σύρου ONEX και ο κ. Καφτηράνης, παρέδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναμνηστική εμφάνιση, η οποία στο πίσω μέρος της, είχε τυπωμένο τον αριθμό 10 και το όνομα του Πρωθυπουργού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Ευχαριστημένος με Μπέιλι, Σα και Φορτούνη, σημαντικός ο βαθμός»
- ΑΕΚ: Η ώρα και η μέρα του επόμενου αγώνα στο Champions League
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα της επόμενης ευρωπαϊκής αναμέτρησης
- Europa League Βαθμολογία: Πρώτος και περιμένει ο Ολυμπιακός!
- ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Όσμαν μετά τον τραυματισμό του
