Χένρι Ονιεκουρού: Εκτός εθνικής Νιγηρίας ο εξτρέμ του Ολυμπιακού
Χωρίς τον Χένρι Ονιεκουρού θα αντιμετωπίσει την Γκάνα, στα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν και την πρόκριση για τον παγκόσμιο κύπελλο, η Νιγηρία, καθώς ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ζοζέ Πεσέιρο.
Οι κακές εμφανίσεις του Νιγηριανού εξτρέμ με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» φαίνεται πως του στερούν και τη φανέλα της εθνικής Νιγηρίας, μια φανέλα την οποία φόρεσε στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα, ωστόσο αγωνίστηκε μόλις για 5 λεπτά σε ένα από τα 4 παιχνίδια που έπαιξαν΄, μέχρι να αποκλειστούν, οι «αετοί» από την διοργάνωση.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός παρότι έχει πάρει αρκετές συμμετοχές από τον Πέδρο Μαρτίνς και συγκεκριμένα 27, δεν έχει καταφέρει να δείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς μετράει μόλις 1 ασίστ και 1 γκολ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
