ΝΠΣ Βόλος: «Ελπίζουμε η παρουσία του κυρίου Κλάτενμπεργκ να έχει σύντομη ημερομηνία λήξης»
Ανακοίνωση-επίθεση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ έβγαλε ο Βόλος, μετά τους ορισμούς των διαιτητών για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η επιλογή των Καραντώνη σε VAR και Τσακαλίδη ως πρώτου διαιτητή στην αναμέτρηση της Κυριακής (6/3) κόντρα στον ΠΑΣ, φαίνεται πως δεν άρεσε στον Βόλο, ο οποίος μέσα από την ανακοίνωσή του, μίλησε για ντροπή, ενώ ελπίζει για ημερομηνία λήξης του Μαρκ Κλάτερνμπεργκ σε ότι αφορά την διαιτησία στην Ελλάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:
«Μετά τους σημερινούς ορισμούς των διαιτητών είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η διαπλοκή έχει ονοματεπώνυμο. Ελπίζουμε η παρουσία του κυρίου Κλάτενμπεργκ στην Ελλάδα σε ότι αφορά τη διαιτησία – και όχι τα προσωπικά του – να έχει σύντομη ημερομηνία λήξης. Shame, Shame, Shame».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ-Αρης: Επίσημη η αναβολή στο ντέρμπι της GBL!
- Παναθηναϊκός: Γίνεται ξανά Panathinaikos - Οι φετινές επιδόσεις στην Ευρώπη
- Κούβελος: «Από τα τέλη του 19ου αιώνα, Καλαμάτα και Μεσσηνιακός βρίσκονταν στην πρωτοπορία της αθλητικής ζωής της Ελλάδας»
- EOE: Συνεχίζονται οι επιχορηγήσεις με 300 χιλιάδες ευρώ σε 11 ομοσπονδίες
- Αβδάλας: Τα τελικά στατιστικά της πρώτης του σεζόν στο NCAA
