Πεπ Γκουαρδιόλα: «Το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη απέτυχαν, πεθαίνουν αθώοι»
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία
Δριμύ κατηγορώ κατά του ΝΑΤΟ αλλά και της Ε.Ε. εξαπέλυσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, υποστηρίζοντας πως αμφότεροι απέτυχαν να αποτρέψουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι δεν… μάσησε τα λόγια του και ξέσπασε αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας.
Ο Καταλανός κόουτς, δεν δίστασε να πει πωε τόσο το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. όσο και οι πολιτικοί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την δραματική αυτή κατάσταση και πλέον αθώοι άνθρωποι υποφέρουν.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ligue 1: Σταματά την μετάδοση αγώνων στην Ρωσία
«Οι πολιτικοί θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει τέτοια πράγματα, αλλά τελικά συνέβησαν επειδή εκείνοι απέτυχαν παταγωδώς. Συνέβησαν επειδή δεν μπορούν να βρουν μια λύση. Αθώοι άνθρωποι υποφέρουν και συνεχίζουν να υποφέρουν. Το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη απέτυχαν. Είναι ανησυχητικό, ο πόλεμος συνεχίζεται και η κατάσταση χειροτερεύει» δήλωσε ο Γκουαρδιόλα στην τελευταία συνέντευξη Τύπου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
