Μακελειό στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 60χρονος σπιτονοικοκύρης το τετραπλό φονικό

Ομολόγησε ο 60χρονος που συνελήφθη χθες τα μεσάνυχτα στην Πάτρα για το στυγερό έγκλημα της Ανδραβίδας. Ο άνδρας παραδέχτηκε ότι σκότωσε εν ψυχρώ το ζευγάρι και τα δύο παιδιά του στο σπίτι το οποίο τους νοίκιαζε.

Όπως μετέδωσε το patrisnews, μέχρι τα ξημερώματα, ο σπιτονοικοκύρης ανακρινόταν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδεχόταν τις φρικτές πράξεις του. Σήμερα νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου τελικά ο επονομαζόμενος και ως μακελάρης της Ανδραβίδας, ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών.

Οι έρευνες έφεραν τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα, και από χθες το βράδυ ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της τετραμελούς οικογένειας στην Ανδραβίδα, είναι στα χέρια των Αρχών. Ο άνδρας ο οποίος εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, να οδηγεί ένα μπλε φορτηγάκι Mazda, στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στο ύψος του Παμπελοννησιακού, έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα που είχε στήσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του. 

Το προφίλ του μακελάρη

Ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του.  Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών, το ζευγάρι είχε φτάσει να χρωστά κάποια ενοίκια στον δράστη. Για αυτόν τον λόγο, ο 60χρονος καβγάδιζε συχνά και έντονα με τον δολοφονηθέντα Αρμάντο Κλότσι.  Δεν χωρά φυσικά, ανθρώπινος νους ότι δύο άνθρωποι και τα παιδάκια τους, χάθηκαν για μερικά ενοίκια. Προς ώρας όμως δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της ομολογίας του 60χρονου.

Τραγική φιγούρα, το 12χρονο παιδί που είδε όλη την οικογένειά του νεκρή στο ίδιο τους το σπίτι. Πρόκειται για το παιδί που η άτυχη γυναίκα είχε αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της αλλά έμενε μαζί με τον πατριό και τα δύο του ετεροθαλή αδελφάκια.  Την μοιραία ημέρα έπαιζε στην παιδική χαρά και όταν επέστρεψε είδε τους δικούς του ανθρώπους νεκρούς. Το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τον βιολογικό του πατέρα, ο οποίος ζει στο Λουτράκι. 

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News