Τηλεθέαση Παρασκευής 4/3: Μαγειρική, εξιχνιάσεις και new entry επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό
Επικαιρότητα με γερές δόσεις ψυχαγωγίας επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή (4/3), καθώς μπορεί η μέρα να ξεκίνησε με νικήτρια εκπομπή την «Κοινωνία Ώρα MEGA», ωστόσο κύλησε με Happy Day και συνεχίστηκε με «Αλήθειες με τη Ζήνα» για να τα πιο σοβαρά θέματα που πλήττουν τη χώρα και Rouk Zouk για… χαλάρωση.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος και το Live News μετέφεραν τα τελευταία νέα από όλα τα ανοιχτά μέτωπα και ο «Τροχός της τύχης» ανέλαβε να ελαφρύνει λίγο το κλίμα.
Μεγάλος νικητής της prime time ζώνης το μαγειρικό reality, MasterChef, ενώ όσοι δεν είχαν όρεξη για συνταγές και κουζίνες, «γνώρισαν» τη νέα σειρά του Alpha, «Τα Νεοκλασικά», η οποία έκανε πρεμιέρα και μπήκε με το δεξί!
Φυσικά, Παρασκευή βράδυ και η late night ζώνη, ανήκει ολοκληρωτικά στην Αγγελική Νικολούλη και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της στο «Φως στο τούνελ».
Τι είδε το δυναμικό κοινό 18-54 σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές «ακαθάριστες» μετρήσεις τηλεθέασης;
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Εθνική με σφραγίδα... από του Ρέντη
- Εθνική Ελλάδας: Το αίτημα της Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Το βέτο του Κοτσόλη για τον Γιάγκουσιτς!
- Ντιέγκο Μαραντόνα: Οι κατηγορούμενοι δείχνουν ο ένας τον άλλον για τον θάνατο του
- Σοκ στο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας: Δολοφονήθηκε ο ιδιοκτήτης της Μπότεφ Πλόβντιβ
