ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ανανέωσε και με την Αθανασία Παντελή
Στην τρίτη ανανέωση της ημέρας, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως προεκτείνει τη συνεργασία της και με την Αθανασία Παντελή
Στην τρίτη ανανέωση της ημέρας προέβη ο Ολυμπιακός. Η Αθανασία Παντελή είναι η τελευταία ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων», μετά τις Αλεξανδρή και Νικολοπούλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αθανασία Παντελή. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Αθανασία Παντελή δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού για ακόμη ένα χρόνο. Τη χρονιά που μας πέρασε έζησα στιγμές που δεν είχα ξαναζήσει και ανυπομονώ για αυτές που θα έρθουν. Εύχομαι όλες να είμαστε υγιείς και να κατακτήσουμε τους στόχους μας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ: Το story του οργισμένου Μπούση για τη διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ
- Super League: Η βαθμολογία στο φινάλε του 2025 - Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
- Μπενίτεθ για μεταγραφές: «Θα κάνουμε το καλύτερο τον Ιανουάριο»
- Ανέστης Μύθου: Ο αμυντικός που έγινε επιθετικός κι έχει... μπασκετικό παρελθόν
- ΑΕΚ: Συγκίνηση με Stavento - Ξέσπασε σε λυγμούς για τον πατέρα του
