ΟΧΕ: Συνάντηση για το χάντμπολ στη Λαμία
Με την ευκαιρία του διαπεριφερειακού καμπ Κ16 κοριτσιών η ελληνική ομοσπονδία συζήτησε στη Λαμία με τοπικούς παράγοντες για μελλοντικές δράσεις στην πόλη στην ανάπτυξη και τις εθνικές ομάδες.
Συζήτηση για το χάντμπολ στη Λαμία με την ευκαιρία του διαπεριφερειακού καμπ Κ16 κοριτσιών, που πραγματοποιείται το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας στο Χαλκιοπούλειο. Η προγραμματισμένη συγκέντρωση προετοιμασίας διεξάγεται στο πλαίσιο του ετήσιου σχεδιασμού της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ.
Στο περιθώριο του καμπ υπήρξε συνάντηση του προέδρου της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή με τον δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραϊσκο, παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της ΟΧΕ και προέδρου της ΕΑΠ Γιάννη Καραμπίνα και του τεχνικού συμβούλου- υπεύθυνου ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Θεσσαλίας, Γιάννη Τσιάπα.
Συζητήθηκαν θέματα υποδομών, όπως το πάγιο αίτημα των σωματείων της περιοχής για ένα προπονητήριο χάντμπολ, ενώ υπάρχει διάθεση, ώστε στο μέλλον ΟΧΕ και Δήμος Λαμιέων να πραγματοποιήσουν κοινές δράσεις με φιλοξενία αναπτυξιακών διοργανώσεων, αλλά και εθνικών ομάδων.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί συνάντηση του προέδρου της ΟΧΕ και του προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης με τους εκπροσώπους των σωματείων χάντμπολ της περιοχής, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και οι αναπτυξιακές προοπτικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Θάνου: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ψεύδεται, απαλλάχθηκα για όλες τις δηλώσεις μου»
- Βαριά ποινή στον Γιαννακόπουλο: Δέκα μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα
- Εθνική Ελλάδος: Αποστολή με νέα πρόσωπα και μια μεγάλη επιστροφή από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς
- Υπεράνω Όλων: Αλλάζει η Ιστορία του Ολυμπιακού
- Νίκος Ανδρουλάκης: Η συνάντηση με τη viral γιαγιά του Παναθηναϊκού
