Χάντμπολ: Αρχίζει προετοιμασία για το Παγκόσμιο η εθνική ανδρών

Το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών αρχίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια την προετοιμασία της για τους αγώνες με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στα πλέι οφ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η δουλειά αρχίζει και πάλι για την εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών με μεγάλο στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023. Έτυχε μάλιστα, η εκκίνηση να γίνεται την Καθαρή Δευτέρα. Το βράδυ στις 8 στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού ΝΦ αρχίζει η προετοιμασία ενόψει των αναμετρήσεων με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (16 και 19 Μαρτίου) για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Την πρώτη φάση την πέρασε πανηγυρικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με πρωτιά στον όμιλό του και τώρα μπαίνει σε πιο δύσκολα μονοπάτια.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διαρκέσει έως τις 12 του μήνα και οι αθλητές, που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Ζαραβίνα είναι οι:
Κρητικός, Παπαβασίλης, Δομπρής, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Μπάγιος (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Μπουκοβίνας, Τζηράς, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Καλόμοιρος, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τσιγαρίδας, Μαρκατάτος, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Τζωρτζίνης, Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Μάλλιος, Τερλέτσκι (Διομήδης), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας).

Οι διεθνείς της ΑΕΚ θα ενσωματωθούν μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του σωματείου τους στο EHF European League.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News