Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτοιμος να γράψει ιστορία με την είσοδό του στην κορυφαία πεντάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να… σπάει τα κοντέρ και τη φετινή σεζόν με τους Μιλγουόκι Μπακς και βρίσκεται ένα βήμα από το να γράψει ιστορία.

Απέναντι στους Φίνιξ Σανς έμεινε χαμηλά για τα δεδομένα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σκοράροντας μόλις 19 πόντους, με 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να είναι υποψήφιος για την ένταξή του στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν.

Ο Αντετοκούνμπο θέλει να γίνει ο πρώτος παίκτης από το 1966-67 που θα μπει για τέταρτη συνεχή χρονιά ομόφωνα στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν για το NBA, αφήνοντας πίσω του τους Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τζέιμς Χάρντεν, που το έχουν πετύχει από τρεις.

Φυσικά τα νούμερά του και η πορεία των Μπακς, οι οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση της ανατολής, το δικαιολογούν απόλυτα. Ο Γιάννης μετράει 29.4 πόντους, 11.6 ριμπάουντ και 6 ασίστ μέσο όρο στη σεζόν, νούμερα που μπορεί να τον αφήνουν λίγο πίσω στην κούρσα του MVP, το οποίο κατέκτησε τις σεζόν 2018-19 και 2019-20, αλλά ο στόχος παραμένει η διατήρηση των σκήπτρων για τους Μπακς, μετά τον περσινό θρίαμβο στους τελικούς απέναντι στους Σανς.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News