Νάγκετς - Γουόριορς: Νεαρή θαυμάστρια ξέσπασε σε κλάματα λόγω της απουσίας του Κάρι
Νάγκετς – Γουόριορς: Νεαρή θαυμάστρια του Κάρι ξέσπασε σε κλάματα λόγω της απουσίας του
Μια μικρή θαυμάστρια του Στεφ Κάρι… πλάνταξε στο κλάμα όταν ενημερώθηκε ότι το είδωλό της είχε τεθεί εκτός για την αναμέτρηση των Γουόριορς με τους Νάγκετς στο Ντένβερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA: Άνετα τους Μπουλς οι Σίξερς με «οδοστρωτήρα» Εμπίντ – Σημαντικές νίκες για Χιτ και Μάβερικς
Οι Γουόριορς παρατάχθηκαν με… μισή ομάδα στην «Ball Arena» του Ντένβερ για την αναμέτρηση με τους Νάγκετς, με αποτέλεσμα να υποστούν ακόμα μία ήττα και να συνεχίσουν την… κατρακύλα τους.
Μέσα στο γεμάτο απουσιολόγιο των «πολεμιστών» ήταν και το όνομα του Στεφ Κάρι, καθώς κρίθηκε σκόπιμο ο ηγέτης της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο να πάρει κάποιες ανάσες μετά από συνεχόμενα ματς στην πρώτη γραμμή.
Αυτό, όμως, ήταν αρκετό για να χαλάσει τη βραδιά μίας νεαρής θαυμάστριάς του, η οποία βρέθηκε στο γήπεδο για να τον υποστηρίξει.
Η μικρή βρέθηκε στο παρκέ και κρατούσε ένα πλακάτ με φωτογραφία του κορυφαίου σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ, το οποίο έγραφε «Go Warriors, MVP Steph Curry».
Όταν όμως αντιλήφθηκε ότι ο Στεφ είχε μείνει εκτός δράσης για το συγκεκριμένο ματς, το πήρε βαρέως και έβαλε τα κλάματα, παρότι ο πατέρας της προσπάθησε να της εξηγήσει ότι στο μέλλον θα έχει και άλλες πολλές ευκαιρίες να θαυμάσει το είδωλό της.
This young fan was upset Steph isn’t playing tonight ? pic.twitter.com/ErINaQ2DcL
— Warriors on NBCS (@NBCSWarriors) March 8, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Ελλάδος: Τρίτη θέση και... φλωριές
- Παναθηναϊκός AKTOR: Η αποθέωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο T-Center (vid)
- Nations League: Το μπλουζάκι για τον UCK και το σημαιάκι που έγινε όπλο
- Αγριεύει ο καιρός την Παρασκευή: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε την πρεμιέρα του Ζιντάν στην Εθνική Γαλλίας, τα υπόλοιπα ματς του Nations League και της Euroleague
