EOE: Η ανάρτησή της για την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας
Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της γυναίκας η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τιμά με ανάρτησή της στα social media, όλες τις Ελληνίδες αθλήτριες, στο πρόσωπο αυτών που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλες τις Ελληνίδες αθλήτριες θέλησε ν’ απευθύνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
Με ανάρτησή της στα social media η ΕΟΕ τόνισε ότι τιμά τον σκληρό αγώνα όλων των αθλητριών στο πρόσωπο εκείνων, που διακρίθηκαν στο Τόκιο.
«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τιμά όλες τις Ελληνίδες αθλήτριες που δίνουν καθημερινά σκληρό αγώνα, στο πρόσωπο των μελών της #TeamHellas που ήταν στην 8άδα των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020». Σας ευχαριστούμε! Μας κάνετε υπερήφανους,» αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση της ΕΟΕ, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες των ελίτ Ελληνίδων εν ενεργεία αθλητριών και Ολυμπιονικών του Τόκιο.
Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τιμά όλες τις Ελληνίδες αθλήτριες που δίνουν καθημερινά σκληρό αγώνα, στο πρόσωπο των μελών της #TeamHellas ?? που ήταν στην 8άδα των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020»
Σας ευχαριστούμε! Μας κάνετε υπερήφανους! pic.twitter.com/98LPsR8iPI— Ηellenic Olympic Committee (@HellenicOlympic) March 8, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
