Ράσελ Γουέστμπρουκ: Απάντησε σε φίλαθλο των Σπερς που τον αποκάλεσε «Westbrick»
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ άνοιξε διάλογο με φίλαθλο των Σαν Αντόνιο Σπερς που τον αποκάλεσε «Westbrick».
Δεν… άντεξε σε όσα άκουσε από τους φιλάθλους και… απάντησε. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, περί ου ο λόγος, μπήκε ξανά στο «στόχαστρο» φιλάθλων αντίπαλης ομάδας, αυτή τη φορά των Σπερς, οι οποίοι τον «στόλιζαν» με διάφορους χαρακτηρισμούς στη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Λέικερς.
Μάλιστα, κάποιοι πιο… πονηροί, θέλησαν να κάνουν «λογοπαίγνιο» με το επίθετό του, παραφράζοντάς το σε «Westbrick», ένεκα της αστοχίας του στα σουτ μέσης και μακρινής απόστασης.
Ο «Russ», όμως, δεν σήκωσε μύγα στο σπαθί του και άνοιξε διάλογο με κάποιον από την κερκίδα, λέγοντάς του να μη δείχνει ασέβεια στο επίθετό του.
Για την ιστορία, ο Γουέστμπρουκ ολοκλήρωσε το ματς με στατιστική στις παρυφές του triple-double (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ), ωστόσο ήταν ξανά αρκετά άστοχος στα σουτ (5/14 εντός πεδιάς, 0/2 τρίποντα, 7/13 βολές).
Russ wasn’t having the disrespect ?
(via @s_universal) pic.twitter.com/s4Vc0WqlUT
— Bleacher Report (@BleacherReport) March 8, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA: Άνετα τους Μπουλς οι Σίξερς με «οδοστρωτήρα» Εμπίντ – Σημαντικές νίκες για Χιτ και Μάβερικς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛεΜπρόν Τζέιμς: Με κουκούλα, γυαλί και ποπ κορν στο ματς Σπερς – Λέικερς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
