Μπράιαν Ανγκόλα: « Θα επιστρέψω σύντομα, μου έλειψε το μπάσκετ»
Ο Μπράιαν Ανγκόλα είναι από του άτυχους της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ αφού το πρόβλημα που του άφησε ο κορωνοϊός ήταν αρκετά σοβαρό.
Εδώ και 2 μήνες απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας και περιμένει να πάρει το «ΟΚ» των γιατρών για να επιστρέψει. Ο ίδιος εξέφρασε τις σκέψεις του μέσα από το προφίλ του στο Τουίτερ λέγοντας:
«Δεν έχω ακουμπήσει μπάλα του μπάσκετ από τις 26 Δεκεμβρίου. Σήμερα συμπληρώνονται 2 μήνες από την ημέρα που διαγνώστηκα με μυοκαρδίτιδα. Ευχαριστώ όλου εσάς που προσεύχεστε για μένα. Θα επιστρέψω σύντομα, είμαι καλά, απλά μου λείπει το μπασκετ».
Haven’t touched a basketball ? since December 26 … today have been 2 months since I was diagnosed with Myocarditis. Thanks to everyone that’s keeping me in your prayers I be back soon ???? I’m good just missing basketball ?
— Braian Angola (@Bangola11) March 9, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
