Zερόμ Ροτέν: «Μισθοφόροι ο Μέσι με τον Νεϊμάρ, αυτοί ευθύνονται για τον αποκλεισμό της Παρί»

Zερόμ Ροτέν: Μισθοφόρους αποκάλεσε του Μέσι και Νεϊμάρ, ο Ζερόμ Ροτέν και μάλιστα υποστήριξε πως αυτοί ευθύνονται για τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο σκληρός αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από την συνέχεια του Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης έφερε εκνευρισμό και απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας αλλά και στους φιλάθλους.

Ο Ζερόμ Ροτέν, πρώην ποδοσφαιριστής της Παρί, άσκησε δριμεία κριτική σε δύο πολυδιαφημισμένους αστέρες της ομάδας, τον Νεϊμάρ και τον Λιονέλ Μέσι. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως εκείνοι ευθύνονται για τον αποκλεισμό της ομάδας και τους αποκάλεσε μισθφόρους.

«Ο Νεϊμάρ και ο Μέσι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτόν τον αποκλεισμό. Είναι αυτοί που πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όταν ο Λεονάρντο στρατολογεί αυτά τα αγόρια και τα βάζει εκεί, είναι οι θρύλοι του συλλόγου. Επιτίθεμαι σε αυτούς τους δύο, τους δύο μισθοφόρους. Ο ένας ήταν εξ αρχής απατεώνας από τότε που έφτασε. Με κάνει να ντρέπομαι να μιλάω έτσι για τον Μέσι, αλλά είναι πραγματικότητα. Απλώς τριγυρνάει στο γήπεδο. Λένε ότι προσπάθησε πολύ να πάρει μια μπάλα. Με κοροϊδεύουν; Έκανε προσπάθειες 10 μέτρων. Ο Μόντριτς του πήρε το πορτοφόλι.

Ο άλλος έχασε όλες τις μπάλες, λέω “ο άλλος” γιατί ακόμα με ενοχλεί να αναφέρω το όνομά του. Από τότε που είναι εκεί, έγινε καταστροφή. Και αυτό συμβαίνει στους περισσότερους αγώνες της Παρί. Μέσι, σταμάτα! Νεϊμάρ, σταμάτα! Το πρόβλημα είναι εκεί. Είναι σπουδαίοι παίκτες αλλά δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News