Ηρακλής BC: Προετοιμασία μετ' εμποδίων ενόψει Ολυμπιακού
Με μισή ντουζίνα απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (12/03, 20:00), για τη 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μέξας δεν είχε στη διάθεσή του τους ασθενείς Δημήτρη Σταμάτη, Κώστα Παπαδάκη, Γιώργο Φίλλιο, Τζαμάρ Έιμπραμς, τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, που αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και τον παίκτη, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό.
Δεδομένων των πολλών προβλημάτων, το πρόγραμμα προπόνησης προσαρμόστηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί.
Οι «κυανόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (11/03) και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
