Τσέλσι: Οι πιθανοί αγοραστές θα πρέπει να μιλήσουν με την βρετανική κυβέρνηση

Τσέλσι: Οι πιθανοί αγοραστές θα πρέπει να μιλήσουν με την βρετανική κυβέρνηση έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες, τόνισε ο υπουργός Κρις Φίλιπ.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Τσέλσι αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, αφού η περιπέτειες του Ρομάν Αμπράμοβιτς σχετικά με την περιουσία του δεν έχουν τέλος.

Τα σενάρια πολλά, ενώ αρκετοί χορηγοί έχουν αρχίσει να πηδούν από το καράβι και στον σύλλογο υπάρχει ανησυχία καθώς σε λίγους μήνες η ομάδα θα μπορούσε να μην έχει τη δυνατότητα να πληρώνει τις υποχρεώσεις της και υπάρχουν φόβοι πως θα χρειαστεί να κηρ’υξει πτ[ωχευση.

Ο Ρώσος μεγιστάνας βρίσκεται στο μικροσκόπιο της βρεατνικής κυβέρνησης,η οποία έχει παγώσει την περιουσία του στο Ηνωμένο Βασίλειο, με μία πιθανή πώληση του κλαμπ να δυσκολεύει.

Ο υπουργός ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου, Κρις Φίλιπ, μίλησε συγκεκριμένα για το θέμα και τόνισε πως εάν κάποιος αγοραστής θέλει να αγοράσει την ομάδα, τότε θα πρέπει να συζητήσει τους όρους με την βρετανική κυβέρνηση.

«Όπως είναι γραμμένοι οι όροι της άδειας σήμερα, μία πώληση δεν μπορεί να γίνει. Ωστόσο, εάν προκύψει ένας αγοραστής, θα είναι ανοιχτό να προσεγγίσει την κυβέρνηση και να ρωτήσει για τους όρους που θα επιτρέψουν να προχωρήσει μία τέτοια πώληση».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News