Hρακλής: Με έξι παίκτες το ματς με τον Ολυμπιακό, δεν έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής
Hρακλής: Κανονικά θα διεξαχθεί το ματς με τον Ολυμπιακό, αφού δεν έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.
Ο ΕΣΑΚΕ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Ηρακλή για αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική της Basket League και έτσι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά.
Οι κυανόλευκοι είχαν καταθέσει αίτημα λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού, το οποίο όμως απορρίφθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, αφού σύμφωνα με το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ, απαιτούνται τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού για να αναβληθεί ένα παιχνίδι.
Έτσι ο Ηρακλής, θα αναγκαστεί να ταξιδέψει στην Αθήνα με έξι παίκτες ετοιμοπόλεμους, ένα από το εφηβικό και ένα μέλος από την παιδική ομάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
