Ερυθρός Αστέρας: «Πονοκέφαλος» με τον Όστιν Χόλινς

Σ’ αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα, καθώς ο Όστιν Χόλινς θα υποβληθεί σε εξετάσεις λόγω ενός τραυματισμού που αποκόμισε στο γόνατο στο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ερυθρός Αστέρας «δίπλωσε» χθες (10/03) τις νίκες του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, διεύρυνε το νικηφόρο σερί του στην EuroLeague στα τέσσερα ματς και «πάτησε» – χωρίς τις ρωσικές ομάδες – στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης.

Ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν όλα καλά για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, καθώς ο Όστιν Χόλινς αποκόμισε τραυματισμό στο γόνατό του κατά τη διάρκεια του ματς με την «ομάδα του λαού», με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-αόυτ από το υπόλοιπο του αγώνα.

Φυσιολογικά, επικρατεί μία δικαιολογημένη ανησυχία στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών της Αδριατικής Λίγκας αναφορικά με το μέγεθος του προβλήματος του Αμερικανού γκαρντ – φόργουορντ, με τις πληροφορίες από τη σερβική πρωτεύουσα να αναφέρουν ότι θα ξεκουραστεί ως τη Δευτέρα (14/03) και στη συνέχεια θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News