Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ προλαβαίνει, ο Βέλεθ όχι

Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ προλαβαίνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Βέλεθ όχι

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ενσωματώθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και θα προλάβει το ματς με την ΑΕΚ, ενώ ο Φραν Βέλεθ έχει πια ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί.

Δεν πρόκειται να αποφύγει μία σοβαρή απουσία στην άμυνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εν όψει του αθηναϊκού ντέρμπι. Μπορεί ο Μπαρτ Σένκεφελντ να προπονήθηκε την Παρασκευή και να έχει αναρρώσει, όμως δεν συνέβη το ίδιο με τον Φραν Βέλεθ.

Ο Ισπανός αμυντικός γυμνάστηκε ξανά στο γυμναστήριο, επειδή εξακολουθεί να πονάει στον προσαγωγό. Με μόνο τη σαββατιάτικη προπόνηση να απομένει, οι πιθανότητες να προλάβει ο Βέλεθ το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ είναι ελάχιστες.

Ο Σένκεφελντ προπονήθηκε, όμως έχει ταλαιπωρηθεί από την αποχή των τελευταίων ημερών. Αλλά με τη διαφαινόμενη απώλεια του Βέλεθ, δεν υπάρχει περιθώριο να λείψει και ο Ολλανδός αμυντικός.

Στο μεταξύ, σε πιο ήπιο ρυθμό κινήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό με τους Πράσινους να ξεκινούν με προθέρμανση, να συνεχίζουν με rondo, σέντρες και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μακέντα, Αγιούμπ και θεραπεία ο Λούντκβιστ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News