SOCIAL MEDIA: Η Μαρία Σάκκαρη διδάσκει τένις στον σύντροφό της
Η Ελληνίδα τενίστρια απολαμβάνει τις διακοπές με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και του μαθαίνει τένις δίπλα στη θάλασσα.
Η Μαρία Σάκκαρη εδώ και λίγες μέρες κάνει τις διακοπές της με παρέα αλλά και με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια περνά χαλαρές στιγμές μετά τους έντονους αγώνες που είχε απο το Roland Garros και το Wimbledon.
Κατάφερε για ακόμη μια φορά να κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες και να γράψει τη δική της ιστορία στον κόσμο του τένις.
Όμως δεν αφήσαμε να περάσει απαρατήρητο το γεγονός πως στις κερκίδες βρισκόταν ο γιος του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Η Μαρία Σάκκαρη μετά τους αγώνες στο Roland Garros, παραδέχτηκε πως είναι ζευγάρι και δήλωσε πως μπορεί να μιλά ώρες για εκείνον.
Δείτε το βίντεο που οι δυο τους λένε, με χιούμορ, πώς προετοιμάζεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η πίστη του Ιμανόλ, η κίνηση-ματ και τα χαμόγελα
- Τζολάκης: «Κανείς δεν πίστευε σε εμάς – Χαίρομαι που παίζω μαζί με τον Μουζακίτη»
- Ολυμπιακός: Με Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ - Η μέρα και η ώρα
- Ξεκάθαρος ο Κόντης στους παίκτες: «Ξεχνάμε τη Χόφενχαϊμ, τώρα μόνο ο Αστέρας»
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
