Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 3-2: «Φιλί της ζωής» απ' τον μαγικό Κριστιάνο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 3-2: Νίκη, η οποία τη διατηρεί σε τροχιά τετράδας, πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ, έχοντας έναν Κριστιάνο Ρονάλντο απ’ τα παλιά…

Νίκη, η οποία τη διατηρεί σε τροχιά τετράδας, πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ, έχοντας έναν Κριστιάνο Ρονάλντο απ’ τα παλιά…

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετάει φωτιές στο «Θέατρο των Ονείρων» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη για την έκβαση του πρωταθλήματος στα εισιτήρια που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι «κόκκινοι διάβολοι», αν και ισοφαρίστηκαν δύο φορές είχαν τα ψυχικά αποθέματα, με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο, να πάρουν το «τρίποντο».

Όταν το μάτι του Κριστιάνο… γυαλίζει, δεν φοβάται

Μετά την απουσία τους από το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πραγματοποιώντας οργιαστικό πρώτο μέρος στο Old Trafford.

Ο Πορτογάλος, πριν καν συμπληρωθεί ένα τέταρτο στη αναμέτρηση, πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Γιορίς με το Γάλλο ν’ αδυνατεί ν’ αντιδράσει.

Στο πολύ ωραίο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, βρήκε απάντηση η Τότεναμ από τα έντεκα βήματα. Τα «σπιρούνια» κέρδισαν πέναλτι, μετά από χέρι του Τέλλες μέσα στην περιοχή, με τον Χάρι Κέιν να ευστοχεί και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

Βέβαια, το πρώτο 45λεπτο είχε την υπογραφή του CR7, ο οποίος έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του, αυτή τη φορά πιο… ταπεινά. Μετά από πάσα πάρε – βάλε του Σάντσο, ο Κριστιάνο δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γάλλο πορτιέρε της Τότεναμ, διαμπρφώνοντας το σκορ ημιχρόνου σε 2-1. 

Ό,τι δεν μπορούσε να σώσει ο Μαγκουάιρ, έσωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στην επανάληψη, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπήκε πιο απειλητική, θέλοντας να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της εστίας του Ντε Χέα, για να πετύχει την ισοφάριση. Τη λύση στις επιθετικές προσπάθειες των «σπιρουνιών» έδωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος δεν απομάκρυνε σωστά το γύρισμα του , με αποτέλεσμα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Λίγα λεπτά πριν βγει από τον αγωνιστικό χώρο, όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ξανά παρών για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τέλλες, ο Πορτογάλος, στην καρδιά της άμυνας της Τότεναμ, πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 59ο χατ-τρικ στην καριέρα του, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό σκορ σε 3-2.

Ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαράν, Μαγκουάιρ, Τέλλες, Νταλό, Φρεντ, Μάτιτς (80′ Καβάνι), Σάντσο, Πογκμπά, Ράσφορντ, Ρονάλντο

Τότεναμ: Γιορίς, Ντάιερ, Ρομέρο, Ντέιβις, Ντόχερτι, Ρεγκιλόν, Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Κουλουσέφσκι, Σον, Κέιν

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News