Χετάφε - Βαλένθια 0-0: VAR και χαμένες ευκαιρίες σταμάτησαν τους γηπεδούχους

Στην «λευκή» ισοπαλία έμειναν Χετάφε και Βαλένθια, σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Χετάφε έδινε ένα δύσκολα ματς, στα χαρτιά, κόντρα στην Βαλένθια, με τη μια ομάδα να θέλει νίκη για να ξεφύγει από την τελευταία θέση και την άλλη για να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Σε αυτή την αναμέτρηση, αυτοί που έδειξαν πως το θέλουν περισσότερο ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έδειξαν να υπερέχουν εντός αγωνιστικού χώρου, βρίσκοντας αρκετές τελικές προσπάθειες για να ανοίξουν το σκορ.

Παρά τις πολλές τελικές της όμως, η Χετάφε, πέρα από το τέρμα του Μαγιοράλ στο 71ο λεπτό, το οποίο ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR για χέρι του σκόρερ, δεν κατάφερε να σκοράρει χάνοντας έτσι μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει κάτι, το οποίο με βάση την εικόνα της αναμέτρησης, δικαιούταν, το τρίποντο.

Η Βαλένθια από την άλλη δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ομάδα που θέλει να βγει Ευρώπη, καθώς παρότι είχε ένα ποσοστό κατοχής εφάμιλλο των γηπεδούχων, ουσιαστικά δεν κατάφερε να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μιας και μέτρησε 0 τελικές στον στόχο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News