ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ: «Δεν θα χαθεί το όνειρο για τους αθλητές και τις αθλήτριες»
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφαση να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο χωρίς θεατές.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφαση να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο χωρίς θεατές. Αναλυτικά η γραπτή δήλωσή του:
«Είναι μία απόφαση που μας στενοχωρεί αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν μπορούσαμε να την αποφύγουμε, από την στιγμή που το Τόκιο κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω της πανδημίας. Είναι γεγονός ότι χάνεται η εορταστική ατμόσφαιρα των Αγώνων αλλά από την άλλη πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν και έτσι δεν θα χαθεί το όνειρο για τους αθλητές και τις αθλήτριες που εδώ και πέντε χρόνια προετοιμάζονται σκληρά για τους Ολυμπιακούς. Αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και πρέπει να τηρήσουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλειά τους αλλά και για την ασφάλεια των κατοίκων της Ιαπωνίας. Με το βοήθεια των τηλεοπτικών μεταδόσεων θα ζήσουν όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη τον παλμό των Ολυμπιακών Αγώνων, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των συμμετεχόντων και των θεατών».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι Κλέιτον, Αντρέ Λουίς και η Τρίπολη!
- Super League: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Ηλιόπουλο και την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Ηλιόπουλο και την ΠΑΕ!
- ΠΑΟΚ: Γυρίζει στην Ελλάδα ο τρίτος τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου στη Ρουμανία
- Παναθηναϊκός AKTOR: Από το νοσοκομείο στο παρκέ και το buzzer beater ο Γκραντ
