Παρί Σεν Ζερμέν: Η λίστα των 10 διαδόχων του Ποτσετίνο - Σιμεόνε, Ζιντάν και άλλοι

Οι έντονες αποδοκιμασίες στους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, ακόμα και στον Λιονέλ Μέσι, από τους θεατές στο «Παρκ ντε Πρενς», αποτυπώνουν πλήρως το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του γαλλικού συλλόγου. Τα σκυθρωπά πρόσωπα στο ζέσταμα, αλλά και η αποφυγή του πανηγυρισμού του γκολ από τον Νειμάρ, δείχνουν ότι κάτι πρέπει να γίνει άμεσα στην ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, που πλέον το μέλλον του στον πάγκο των Παριζιάνων μοιάζει προδιαγεγραμμένο. 

Η Equipe σήμερα, λίγες ώρες μετά τη νίκη της Παρί με 3-0 επί της Μπορντό για τη Ligue 1, παρουσιάζει τη λίστα με τους 10 προπονητές που βρίσκονται στο στόχαστρο της διοίκησης των Παριζιάνων, ως πιθανοί αντικαταστάτες του Αργεντινού τεχνικού στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, εντύπωση προκαλούν και τα ονόματα κάποιων τεχνικών χωρίς το λεγόμενο ειδικό βάρος να οδηγήσουν τους Γάλλους στην πολυπόθητη κατάκτηση του Chmapions League.

Πρόκειται για τους: Ζινεντίν Ζιντάν, Ντιέγκο Σιμεόνε, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους), Αντόνιο Κόντε (Τότεναμ), Έρικ Τεν Χαγκ (Άγιαξ), Κριστόφ Γκαλτιέ (Νίς), Μίκελ Αρτέτα (Άρσεναλ), Σιμεόνε Ιντζάγκι (Ίντερ), Λουσιέν Φαβρ (αυτή τη στιγμή είναι χωρίς ομάδα, με τελευταία του την Μπορούσια Ντόρτμουντ) και Tιάγκο Μότα (Σπέτσια). 

Πρωταρχικός στόχος είναι πάντα ο Ζιζού, ενώ ο Ντιέγκο Σιμέονε φαίνεται να απασχολεί πολύ σοβαρά τους ανθρώπους της Παρί, που αναμένεται να του κάνουν πολύ στενό… μαρκάρισμα τους επόμενους μήνες, εκμεταλλευόμενοι και το όχι και πολύ καλό του… φεγγάρι στη Μαδρίτη. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News