Μπαρτσελόνα: Συνεχίζει να εξετάζει την περίπτωση του Ραφίνια της Λιντς

Στη λίστα της Μπαρτσελόνα, αλλά και όχι μόνο, βρίσκεται ο εξτρέμ της Λιντς, Ραφίνια, με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία να κάνουν λόγο για συζητήσεις των «μπλαουγράνα» με τον ατζέντη του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο λόγος για τον Ντέκο, ο οποίος πέρα από μάνατζερ του 25χρονου, είναι και ο σκάουτερ της Μπάρτσα στην Λατινική Αμερική, κάτι που σίγουρα μπορεί να παίξει το δικό του ρόλο.

Την περίπτωση του χαρισματικού Βραζιλιάνου όμως δεν τσεκάρουν μόνο οι Ισπανοί, καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο και αρκετών ομάδων της Αγγλίας, με σημαντικότερο… αντιπάλο για τους Καταλανούς, να είναι η Λίβερπουλ, ενώ ο Ραφίνια, βρίσκεται και στη λίστα της Τσέλσι, η οποία όμως αυτή τη στιγμή, έχει τα δικά της προβλήματα.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου όμως, μόνο ξεκάθαρη δεν είναι, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από το εάν θα καταφέρει η ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία ή από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Championship. Το σίγουρο είναι πως ο Ραφίνια έχει την δική του… πέραση και μια μεταγραφή, το καλοκαίρι, μόνο απίθανη δεν είναι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News