ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Υπήρξε ενδεχόμενο επιστροφής Αμπέιντ»

Δημοσιεύματα από τα Εμιράτα μιλούν για προσπάθεια των «πρασίνων» να πάρουν τον παίκτη από την Αλ Νασρ.

Παραλίγο να δούμε και δεύτερο comeback του Μεχντί Αμπέιντ στον Παναθηναϊκό!

Τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε η ιστοσελίδα «El Heddaf» από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία έγραψε πως η Αλ Νασρ πρόλαβε και ανανέωσε το συμβόλαιο του Αλγερινού μέσου προτού συμφωνήσει με τους «πράσινους».

Στην συγκεκριμένη αραβική ομάδα έχει εργαστεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πριν έρθει στον Παναθηναϊκό (2013-2016 και 2018), με τον Μεχντί Αμπέιντ να έχει καταφθάσει εκεί τον περασμένο Γενάρη ως μεταγραφή από την Ναντ αντί 1.500.000€.

Η παραμονή του εξαρτιόταν από την διοίκηση της αραβικής ομάδας, αλλά μέχρι και την Τετάρτη (07/07) δεν είχε κάποια ενημέρωση. 

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Αμπέιντ ταξίδεψε στην Αθήνα και είχε επαφές με τους ανθρώπους των «πρασίνων» φτάνοντας πολύ κοντά στην επίτευξη μιας συμφωνίας. Τελικά, όμως, η Αλ Νασρ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν του και να μην αφήσει τον 29χρονο μέσο επιστρέψει στην Ελλάδα για να «τελειώσει» τη δουλειά.

Μάλιστα, φαίνεται πως η επιθυμία του παίκτη για να επιστρέψε στο «τριφύλλι» ήταν μεγάλη, ειδικά από τη στιγμή που έβλεπε πως δεν υπήρχε μέλλον για κείνον στα Εμιράτα. Τελικά, όμως, η κίνηση της διοίκησης των Αράβαν άλλαξε τις ισορροπίες και διατήρησε τον παίκτη.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως διαψεύδουν το συγκριμένο δημοσίευμα λέγοντας πως δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και πως ο Μεχντί Αμπέιντ μπορεί να ταξίδεψε στην χώρα μας μόνο για διακοπές και για κανέναν άλλο λόγο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News