Volley League γυναικών: Η Κονόμη MVP της 24ης αγωνιστικής

Η πολύπειρη λίμπερο του Ολυμπιακού Αρέτα Κονόμη αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 24ης αγωνιστικής στη Volley League γυναικών μετά την εξαιρετική της απόδοση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αθλήτρια του Ολυμπιακού εμφανίζεται για τρίτη φορά φέτος στη λίστα με τις πολυτιμότερες στο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών. Την ατομική διάκριση πήρε τώρα η πολύπειρη Αρέτα Κονόμη, που αναδείχθηκε MVP της 24ης αγωνιστικής.

Η λίμπερο του Ολυμπιακού τα πήγε εξαιρετικά στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είχε 43% υποδοχή με 36% άριστες χωρίς κανένα λάθος και μεγάλη βοήθεια στην άμυνα. Με το τρίποντο που κατέκτησε η ομάδα της πλησίασε στους τρεις πόντους από την κορυφή κι ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Η Κονόμη έγινε η τρίτη MVP  του Ολυμπιακού φέτος μετά τη Βίλμα Σάλας (την 10η και την 16η αγωνιστική) και της Σάσκια Χίπε (στην 23η αγωνιστική).

«Βγαίνει η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις»

Η Κονόμη, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο δεύτερο μισό της σεζόν βοηθώντας αμέσως τον Ολυμπιακό στάθηκε στις δηλώσεις της στην ομαδική προσπάθεια και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

«Χαίρομαι πολύ γι’ αυτή την διάκριση αλλά είναι κάτι που χωρίς όλη την ομάδα δεν θα συνέβαινε, οπότε ανήκει σε όλους μας γιατί η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις βγαίνει και στα παιχνίδια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να ολοκληρωθεί η χρονιά, από τα δυο δυνατά παιχνίδια που έχουμε τώρα μέχρι και τα πλέι οφ. Αυτό που θα ήθελα είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να βλέπουμε το κάθε ματς χωριστά μέχρι την επίτευξη του στόχου, που είναι το πρωτάθλημα».

Η κορυφαία επτάδα της 24ης αγωνιστικής

Πασαδόρος: Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 3π. (2/3 επ., 1 μπλοκ)

Ακραίες: Βίλμα Σάλας (Ολυμπιακός ΣΦΠ), 19π. (15/32 επ., 1 άσσο, 3 μπλοκ, 44% υπ.-26% άριστες), Εράσμα Μορένο (Hλυσιακός ΑΟ) 21π. (19/46 επ., 2 άσσοι, 44% υπ.-29% άριστες)

Διαγώνια: Μαλίνα Τερελ (ΑΕΚ) 20π. (19/31 επ., 1 μπλοκ_

Κεντρικές: Βίβιαν Αραούχο (AO Λαμίας), Τζένιφερ Κρος (Παναθηναϊκός ΑΟ)

Λίμπερο: Αρέτα Κονόμη (Ολυμπιακός ΣΦΠ, 43% υπ.-36% άριστες σε 14 υποδοχές με 0 λάθη

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News