EuroLeague: Μοίρασε... πρόστιμα σε Γιουλ και Ερυθρό Αστέρα

Η EuroLeague επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.500 στον Σέρχιο Γιουλ για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε προς τους διαιτητές στο φινάλε της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας. «Καμπάνα» και στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου για ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών τους στο ίδιο ματς.

Η EuroLeague Basketball γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της την επιβολή προστίμων στον Σέρχιο Γιουλ και στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ λόγω «έλλειψης σεβασμού» προς τους διαιτητές της αναμέτρησης της 29ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι, η οποία βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 65-62.

Ειδικότερα, ο Ισπανός γκαρντ είχε ένα «ξέσπασμα» προς τους διαιτητές (Μεχντί Ντιφάλα, Ηλίας Κορομηλάς, Αρτούρας Σούκις) στο φινάλε του ματς, με αφορμή την τελευταία κατοχή της ομάδας του, στην οποία ζήτησε φάουλ, πριν τελικά επιχειρήσει τρίποντο που κατέληξε εκτός στόχου.

Για το ίδιο ματς, η διοργανώτρια αρχή επέβαλε πρόστιμο 6.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα, διότι οι οπαδοί του επιδόθηκαν σε «ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο», όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο σκεπτικό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News