Μένιος Φουρθιώτης: Στο δικαστήριο με την Αλεξανδράτου για τα 200.000 ευρώ της Τζούλιας που έκαναν «φτερά»

Ξεκίνησε στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, έπειτα από πολλές αναβολές, η δίκη του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος μετά από μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου κάθεται στο εδώλιο για διακεκριμένη κλοπή.

Η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά στην κλοπή ποσού 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της Τζούλιας Αλεξανδράτου το 2010, το οποίο βρίσκονταν μέσα στο σπίτι της, σε περιοχή των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Η ακροαματική διαδικασία άρχισε χωρίς την παρουσία του κατηγορούμενου, ο οποίος δια των δικηγόρων του, προσκόμισε στην έδρα ιατρική βεβαίωση δημόσιου νοσοκομείου, σύμφωνα με την οποία τις επόμενες ημέρες πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ισχίου.

Μάλιστα, όπως διαβεβαίωσαν οι δικηγόροι του υπόδικου και για άλλες υποθέσεις παρουσιαστή, ο ίδιος ήθελε να παραβρεθεί στη δίκη αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν του το επέτρεψε.

Με την έναρξη της διαδικασίας, στο ακροατήριο κατέθεσε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία ανέφερε πως δράστης της κλοπής που σημειώθηκε στο σπίτι της ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης, διότι μόνο εκείνος γνώριζε, όπως είπε, τους κωδικούς για το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου αλλά και του συναγερμού.

Η ίδια, ανέφερε ότι η κλοπή σημειώθηκε ενώ βρίσκονταν σε περιοδεία στην Αλβανία και ενώ λίγο πριν είχε διακόψει τη συνεργασία της με το Μένιο Φουρθιώτη, διότι όπως ανέφερε, είχε δει πολύ περίεργα στη συμπεριφορά του αλλά και γιατί κάποιες από τις συμβουλές που της έδινε την οδηγούσαν σε καταστροφή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News