Mίκελ Ογιαρθάμπαλ: Σοκ με ρήξη χιαστού για τον αρχηγό της Σοσιεδάδ
Μεγάλο σοκ υπέστη ο οργανισμός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, αφού ο αρχηγός της, Μίκελ Ογιαρθάμπαλ τραυματίστηκε σοβαρά και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τους υπόλοιπους 6-8 μήνες.
Ο 24χρονος υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και αυτόματα χάνει την φετινή σεζόν σε ένα κρίσιμο σημείο για την ομάδα του, ενώ σε κίνδυνο μπαίνει και συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την Εθνική Ισπανίας.
Τη φετινή σεζόν ο Ογιαρθάμπαλ αγωνίστηκε σε 33 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 15 τέρματα και τέσσερις ασίστ.
? Parte médico: @mikel10oyar #BetiEgongoGaraZurekin10 | #AurreraReala https://t.co/6GttfsKFMr
— Real Sociedad Fútbol (@RealSociedad) March 17, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
