Mαρίνος Ουζουνίδης: Νίκησε τον Δώνη στην αραβική κόντρα μεταξύ Αλ Φαϊσαλί με την Αλ Φατέχ
Ελληνική κόντρα είχαμε στο παιχνίδι της Αλ Φαϊσαλί με την Αλ Φατέχ στην Σαουδική Αραβία για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να νικά τον Γιώργο Δώνη στην προσωπική μονομαχία.
Η Αλ Φαϊσαλί επικράτησε εντός έδρας με 1-0 την Αλ Φατέχ με γκολ του Αυστραλού μέσου Μάρτιν Μπόιλ. Έτσι η ομάδα του Ουζουνίδη ανέβηκε στην 11η θέση, ενώ η ομάδα του Δώνη έμεινε στην 6η θέση.
Μάλιστα ο Ουζουνίδης που έχει καθίσει για μόλις τρεις αγώνες στον πάγκο της ομάδας παραμένει αήττητος με δύο νίκες και μία ισοπαλία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
