Ζορζίνιο: Πρώτος στόχος να ανανεώσει με την Τσέλσι, σύμφωνα με τον μάνατζερ του
Στην Ιταλική «Calcio Mercato» μίλησε ο ατζέντης του μέσου των πρωταθλητών Ευρώπης, Ζορζίνιο, για το μέλλον του πελάτη του.
Το συμβόλαιο του Ιταλού μέσου, με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2023 και η παραμονή του στην ομάδα μόνο βέβαια δεν θα πρέπει να θεωρείται, ειδικά με όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον σύλλογο και την φυγή του Ρομάν Αμπράμοβιτς, μετά και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Ο Ζορζίνιο παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα και με τα όσα ανέφερε σε δηλώσεις του στην Ιταλία ο μάνατζέρ του βλέπει το μέλλον του στους πρωταθλητές Κόσμου. Χαρακτηριστικά ο Ζοάο Σάντος ανέφερε: «Το μεταγραφικό παράθυρο έχει μπλοκαριστεί για την Τσέλσι. Εάν όμως λυθεί το θέμα αυτό, η προτεραιότητα μας είναι να ανανεώσουμε το συμβόλαιο με την Τσέλσι».
Στη συνέχεια μίλησε και για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, τονίζοντας: «Δεν έχω μιλήσει με τη “Μεγάλη Κυρία” παρ’ όλα αυτά γνωρίζω για το ενδιαφέρον τους, για τον πελάτη μου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
