COPA AMERICA: Έξαλλος ο Νεϊμάρ με μερίδα των Βραζιλιάνων
Ο Ζαΐρ Μπολσονάρου προκαλεί πλέον πρόβλημα και στην ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας, αφού κάποια Βραζιλιάνοι λένε πως θα υποστηρίζουν την Αργεντινή στον τελικό ως διαμαρτυρία κατά του προέδρου της χώρας.
Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η… προαναγγελθείσα στάση αρκετών Βραζιλιάνων, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι, στον τελικό του Copa America -που θα γίνει την Κυριακή 11/7 (03:00) ανάμεσα στην «σελεσάο» και την Αργεντινή– να υποστηρίξουν την «αλμπισελέστε» ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του προέδρου της χώρας, Ζαΐρ Μπολσονάρου!
Η είδηση αυτή, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Νεϊμάρ, ο οποίος σε ανάρτηση του στο Instagram, σχολίασε:
«Είμαι Βραζιλιάνος με μεγάλη υπερηφάνεια και αγάπη. Το όνειρό μου ήταν πάντα να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας και να ακούω τους οπαδούς να τραγουδούν. Δεν έχω εναντιωθεί ποτέ και ούτε θα εναντιωθώ ποτέ στην Βραζιλία εάν παίζει για κάτι, σε όποιο άθλημα, σε όποια διοργάνωση, ακόμη και στα βραβεία Όσκαρ ή σε διαγωνισμό ομορφιάς. Εάν υπάρχει Βραζιλία είμαι με την Βραζιλία, αλλά και ποιός Βραζιλιάνος θα έπραττε διαφορετικά; Εντάξει, θα το σεβαστώ, αλλά… Αυτό το μήνυμα, αφορά μόνο εκείνους που θα είναι εναντίον μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
