Προπονητής Σλάβια Πράγας: «Δεν θα ήθελα για αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, θα είναι εμπόδιο για εμάς»
Προπονητής Σλάβια Πράγας: Η Σλάβια Πράγας πήρε την πρόκριση στους «8» του Conference League, με τον προπονητή της, Γίντριχ Τρπισόφσκι να δηλώνει πως δεν θα ήθελε να βρει στον δρόμο του τον ΠΑΟΚ.
Η Σλάβια Πράγας πήρε την πρόκριση στους «8» του Conference League, με τον προπονητή της, Γίντριχ Τρπισόφσκι να δηλώνει πως δεν θα ήθελε να βρει στον δρόμο του τον ΠΑΟΚ.
Η βαθμολογία της Τσεχίας με την Ελλάδα είναι αρκετά κοντά, κάτι που φαίνεται πως έχει επηρεάσει τον 46χρονο τεχνικό. Μάλιστα το γεγονός πως έχει αντιμετωπίσει ξανά τον «δικέφαλο» όταν ήταν προπονητής της Σλόβαν Λίμπερετς δεν του αφήνει καλές μνήμες.
«Δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, τον έχω βρει ξανά μπροστά μου όταν ήμουν στην Σλόβαν Λίμπερετς. Θα είναι εμπόδιο για εμάς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ δυνατή έδρα και ζεστό γήπεδο. Από την άλλη είμαστε πίσω στην βαθμολογία της UEFA και ίσως θα ήταν μία καλή ευκαιρία για εμάς να τους ξεπεράσουμε. Σίγουρα είναι στο χέρι μας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
