Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Το «σόου» του Τεντόγλου στην παρουσίαση
Για ακόμη μία φορά, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έδωσε το δικό του… σόου κατα την παρουσιάση, όπου έκλεινε το μάτι στην κάμερα και έκανε γκριμάτσες.
Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν απλά… ο εαυτός του κατά την παρουσίαση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, καταφέρνοντας για ακόμη μία φορά να ξεχωρίσει!
Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες αθλητές, καθώς τόσο ο ακομπλεξάριστος χαρακτήρας του όσο και το χιούμορ του, είναι ικανά για να… λατρέψει κάποιος τον Τεντόγλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Προηγείται με φοβερό 8.55 ο Τεντόγλου, που έχει δική του εξέδρα από τα Γρεβενά
Για ακόμη μία φορά, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έδωσε το δικό του… σόου κατα την παρουσιάση, όπου έκλεινε το μάτι στην κάμερα και έκανε γκριμάτσες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
