Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει το «clasico» με την Μπαρτσελόνα ο Μπενζεμά
Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει το clasico με την Μπαρτσελόνα ο Μπενζεμά
Άσχημα τα νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του αυριανού «clasico» (20/3, 22:00) κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι «μερένγκες» υποδέχονται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τους Καταλανούς, χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά, που δεν προπονήθηκε το πρωί του Σαββάτου.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολοι εν όψει Μπαρτσελόνα οι Μπενζεμά και Μεντί
Ο Γάλλος επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή την περασμένη Δευτέρα στο παιχνίδι κόντρα στη Μαγιόρκα, πηγαίνοντας στον πάγκο λόγω μυϊκών προβλημάτων. Ωστόσο, ο Κάρλο Αντσελότι είχε μία ελπίδα ότι θα τον έχει στη διάθεσή του στο κορυφαίο ντέρμπι της La Liga. Όπως αναφέρει η Marca, την Παρασκευή οι εξετάσεις που έκανε ο Γάλλος φορ, άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο της συμμετοχής του, αλλά σήμερα το πρωί, δεν βγήκε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο στο προπονητικό κέντρο της «Βασίλισσας».
Oι επιλογές του Ιταλού τεχνικού για την επιθετική γραμμή, περιορίζονται στους Γιόβιτς και Μαριάνο αλλά υπάρχει το σενάριο να επιφορτιστούν με το ρόλο του «9αριού» ένας εκ των Ίσκο, Μάρκο Ασένσιο και Γκάρεθ Μπέιλ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
