Γιώργος Γιακουμάκης: Έκανε χατ - τρικ και μοίρασε μία ασίστ με την Σέλτικ ο Έλληνας επιθετικός
Γιώργος Γιακουμάκης: Τρία γκολ και μία ασίστ σε ένα ημίχρονο για τον επιθετικό της Σέλτικ που έχει το προβάδισμα με 3-0 επί της Ρος Κάουντι.
Απίθανα πράγματα από τον Γιώργο Γιακουμάκη, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει πάρει φόρα σκοράροντας συνεχώς στη Σκωτία με την φανέλα της Σέλτικ.
Η Σέλτικ πήρε μεγάλο προβάδισμα στο ημίχρονο, με τον Έλληνα επιθετικό να παίρνει την ομάδα του από το χέρι και να την οδηγεί εκ του ασφαλούς στη νίκη.
Ο 27χρονος φορ που αγωνίζεται βασικός στο παιχνίδι απέναντι στην Ρος Κάουντι κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο 11′ και στο 18′, ενώ λίγο αργότερα έδωσε και μία ασίστ στον Μάεντα στο 26′ για το 3-0. Μάλιστα στο δεύτερο μέρος πέτυχε και τρίτο γκολ από την άσπρη βούλα.
Έτσι ο Γιακουμάκης έφτασε τα οκτώ τέρματα φέτος στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Basket League: Από τις ακαδημίες ως την ΕΡΤ, όλοι ένα βήμα μπροστά
- Ολυμπιακός: Η αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα όταν τον έβριζε ο κόσμος του Παναθηναϊκού
- ΕΕΑ: Καλεί για εξηγήσεις τον Λιόλιο και τον Προμηθέα για ανάκληση πιστοποιητικού
- Ολυμπιακός: Τι ισχύει για Γιάρεμτσουκ και Ποντένσε
- Υπεράνω Όλων: Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει εμπιστοσύνη και είναι δίπλα στην ομάδα
