ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε τον Μάρβιν Τζόουνς

Ο Μάρβιν Τζόουνς αγωνίστηκε στο ματς με το Περιστέρι για τελευταία φορά με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του Πουέρτο Ρίκο.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ – σέντερ μέτρησε 15 πόντους (5/6 βολές, 2/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα) και 5 ριμπάουντ στην τελευταία του συμμετοχή με τα «ασπρόμαυρα», αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες (68-67) από τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης».

Στον απόηχο της αναμέτρησης με τον Περιστέρι, ο Τζόουνς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και ανέφερε τα εξής: «Ηταν μια δύσκολη απόφαση για μένα. Αγαπώ την ομάδα, τη Θεσσαλονίκη και τον κόσμο. Πρέπει να είμαι κοντά στο σπίτι μου για οικογενειακούς λόγους. Είναι κοντά το Πουέρτο Ρίκο. Μερικές φορές πρέπει να κάνεις θυσίες».

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση, σημειώνοντας τα εξής:

«Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής Marvin Jones, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, ζήτησε πριν από μερικές ημέρες να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ mateco, προκειμένου να επιστρέψει στην Αμερική. Για τον λόγο αυτό, το αποψινό παιχνίδι στο Περιστέρι, ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ mateco.

Ευχαριστούμε τον Marvin Jones για την παρουσία του στην ομάδα μας και τα όσα προσέφερε από την αρχή της σεζόν και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή του και στην καριέρα του».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News