ΑΕΚ-ΑΟΝ Αμαζόνες 3-0 σετ: Ανέβηκε στην 4η θέση η «Ένωση»
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση η ΑΕΚ πήρε εύκολα τη νίκη απέναντι στις Αμαζόνες με 3-0 σετ και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ ανέβηκε στην 4η θέση της Volley League στην προτελευταία αγωνιστική.
Εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του ΑΟΝ Αμαζόνες η ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική. Η Ένωση χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση επιβλήθηκε με 3-0 σετ και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενη και την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ.
Στην τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει να παραμείνει στην 4η θέση στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ οι Αμαζόνες είναι οριστικά στα πλέι άουτ.
Από την ΑΕΚ απουσίαζε η Γεωργιάδη, από τις Αμαζόνες δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Χριστοδούλου, Γκρέκα με την 16χρονη Κορρέ να είναι στο βασικό σχήμα.
Τα σετ: 25-14, 25-16, 25-16
Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από την ΕΟΠΕ την Κυριακή.
ΑΕΚ (Κώστας Αρσενιάδης): Κοσμά, Βάντερ, Τερελ, Βεργίδου, Καββαδια, Μπράουν / Μπελιά (λ),
ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Βασίλης Πανδής): Αρβανιτοπούλου, Σάντος, Κασδοβασίλη, Μορέιρα, Γουάτκινς, Κορρέ / Σαμπάτη (λ), Παγώνη (λ), Καραγκούνη, Μαστοράκη, Βυθούλκα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των κατόχων διαρκείας για εισιτήρια του Final 4
- Ανακοίνωση της EuroLeague: Τι ισχύει για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια του Final Four
- ΠΑΟΚ: Οριστικά από μέσα Ιούλη στο Champions League αν τερματίσει δεύτερος - Οι πιθανοί αντίπαλοι
- Ολυμπιακός: Αυτά χρειάζεται για να βγει δεύτερος στα πλέι οφ
- Μπόλντουιν: «Προφανώς μεγαλύτερη απειλή ο Ολυμπιακός - Θέλω να ακούσω άντε γ@@@@@ από τους Παναθηναϊκούς»
