Άρης - Παναθηναϊκός: Οι φοβερές επεμβάσεις του Κουέστα, που σταμάτησε Κώτσιρα και Πούγγουρα
Άρης – Παναθηναϊκός: Οι φοβερές επεμβάσεις του Κουέστα, που σταμάτησε Κώτσιρα και Πούγγουρα, με τον Ισπανό να κρατά ανέπαφη την εστία του.
Ο Χούλιαν Κουέστα είχε δύο πολύ καλές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό να σώζει σε δύο στιγμές τον Άρη.
Η πρώτη φάση ήρθε από την σέντρα σουτ του Κώτσιρα, μεν την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά προς το τέρμα και τον Κουέστα να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.
Από εκεί προήλθε και η δεύτερη επέμβαση του Ισπανού τερματοφύλακα. Ο Καρλίτος εκτέλεσε το κόρνερ στην καρδιά της άμυνας, με τον Πούγγουρα να πιάνει την κεφαλιά και τον Κουέστα να αποκρούει με δυσκολία την μπάλα.
Δείτε εδώ τις φάσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Φλικ: Πέθανε ο πατέρας του πριν από το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- «Σεισμός» στο ΟΑΚΑ για τους Metallica: Υπερθέαμα στη σκηνή των 360 μοιρών, με Ζορμπά και Τρύπες
- Τρέβορ Μπρούκινγκ: Ο ηγέτης της Γουέστ Χαμ που της χάρισε κούπα με ένα περίεργο γκολ
- ΟΦΗ: Η μητέρα του Τιάγκο Νους πήρε το βραβείο «Most Valuable Parent»!
