Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Το παράπονό του για τις κλήσεις Πογιέτ στην Εθνική
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Την σπόντα του άφησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το γεγονός πως δεν κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογιέτ για τα φιλικά της Εθνικής ομάδας με Ρουμανία και Μαυροβούνιο.
Την σπόντα του άφησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το γεγονός πως δεν κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογιέτ για τα φιλικά της Εθνικής ομάδας με Ρουμανία και Μαυροβούνιο.
Ο 35χρονος πλέον ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Κύπρο με την Ανόρθωση, διανύει εξαιρετική χρονιά με 12 γκολ και μία ασίστ σε 35 παιχνίδια.
Ο ίδιος δήλωσε πως έχει καταστήσει σαφές πως είναι διαθέσιμος, ενώ άφησε αιχμές με αρκετούς αποδέκτες σχολιάζοντας πως κανένας άλλος μεσοεπιθετικός στην Ελλάδα δεν έχει καταγράψει τα δικά του νούμερα.
Δείτε το μήνυμα του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
