Άρης: Στις 19:14 αρχίζει την Πέμπτη 24/3 η εκδήλωση για τα 108 χρόνια του σωματείου
Ο Ερασιτέχνης Άρης ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση για τα 108 χρόνια του σωματείου, που θα γίνει στο «Nick Galis Hall» και θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού θ’ αρχίσει στις 19:14.
Πλησιάζει η στιγμή για τον εορτασμό των γενεθλίων του Άρη. Ο σύλλογος ανακοίνωσε την Τρίτη 22/3 ότι η μεγάλη εκδήλωση της Πέμπτης 24/3 στο «Nick Galis Hall» θ’ αρχίσει στις 19:14, αλλά αφήνει στην… αγωνία για περισσότερες πληροφορίες τους φίλους της ομάδας. Τόνισε πάντως, ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες.
Η ανακοίνωση:
«Η αντίστροφη μέτρηση για τα γενέθλια του Άρη έχει ήδη ξεκινήσει. Το ίδιο ισχύει και για την εκδήλωση με την οποία θα τιμήσει ο σύλλογος τα 108 χρόνια από την ίδρυσή του.
Υπενθυμίζουμε ότι η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 24/03 στο «Nick Galis Hall» και θα είναι προς τιμήν του Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.
Ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:14, συμβολίζοντας τη χρονολογία ίδρυσης του Άρη και πως σ’ αυτήν θα έχουν δικαίωμα παρουσίας οι φίλοι του συλλόγου, μέχρι το επιτρεπόμενο όριο του 75% που αφορά στη χωρητικότητα των γηπέδων».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
