Νόβακ Τζόκοβιτς: Δεν έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τους βαθμούς του στο Παρίσι

Μπορεί να δικαιώθηκε στην έφεση που έκανε για τη συμμετοχή του στο Bercy του Παρισιού, ωστόσο ο Τζόκοβιτς δε θα υπερασπιστεί τους βαθμούς του εκεί.

Η ιστορία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την τιμωρία του φαίνεται πως ολοκληρώθηκε και τον τελευταίο λόγο τον είχε η ATP. O Σέρβος πρώτα αποκλείστηκε από το τουρνουά του Bercy στο Παρίσι, αφού δεν απέσυρε τη συμμετοχή του στο Indian Wells πριν την κλήρωση.

Με την έφεση που έκανε δικαιώθηκε και εν τέλει θα αγωνιστεί, όμως η τιμωρία των βαθμών παραμένει. Ο Τζόκοβιτς ήταν νικητής του τουρνουά πέρσι, κάτι που σημαίνει πως κατέκτησε 1.000 βαθμούς. Αυτός ήταν και ο λόγος που η τιμωρία του αφορούσε το συγκεκριμένο τουρνουά, μιας και ήταν αυτό που είχε τους περισσότερους να υπερασπιστεί.

Σαφώς αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή του Σέρβου για να τελειώσει τη σεζόν στο Νο1, δεδομένου πως ο Μεντβέντεφ έχει κλείσει την ψαλίδα και μπορεί να επανέλθει εκεί μετά το Μαϊάμι, ενώ ο ίδιος ήδη στερείται τη συμμετοχή του από πολλά τουρνουά, λόγω της επιλογής του να μην εμβολιαστεί.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News