ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η Αρούκα στο κατόπι του Χουάν Περέα
Η πορτογαλική ομάδα θέλει να ενισχύσει την επίθεση και στράφηκε στον παίκτη του Παναθηναϊκού.
Ο Χουάν Περέα συνεχίζει τις προπονήσεις στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Ο Κολομβιανός στράικερ εξετάζει τις επιλογές του και από τη Superleague, προέκυψε ενδιαφέρον από το εξωτερικό.
Η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» έγραψε ότι ο Περέα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της Αρούκα. Η ομάδα που συμμετέχει στη Β’ κατηγορία της Πορτογαλίας ψάχνει παίκτες για την επίθεση της και ο 21χρονος στράικερ θεωρείται μία ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Οι άνθρωποι της Αρούκα ξέρουν τον Περέα από την περίοδο που έπαιζε στους Νέους της Πόρτο και συγκέντρωσαν πληροφορίες για αυτόν.
Ο Περέα έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022, δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε να διεκδικήσει μία ευκαιρία, αλλά ο Γιοβάνοβιτς δεν φαίνεται να πείθεται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Ολυμπιακή Ημέρα 2026: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- ΟΦΗ: Επίσημη η απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
