Αγγλία - Ελβετία: Το πέναλτι από χέρι του Τσούμπερ που έκανε γκολ ο Κέιν
Στο 78ο λεπτό του φιλικού της Αγγλίας με την Ελβετία στο Λονδίνο, ο Σουηδός διαιτητής Εκμπεργκ έδωσε πέναλτι μετά από παρέμβαση του VAR σε χέρι του Στίβεν Τσούμπερ.
Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είχε γυρισμένη πλάτη και βρήκε την μπάλα σε σημείο που τόσο ο Εκμπεργκ όσο και το VAR θεώρησαν ότι στοιχειοθετεί παράβαση και δόθηκε το πέναλτι στην Αγγλία με τον Χάρι Κέιν να ευστοχεί για το 2-1.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγλία – Ελβετία 2-1: Έβαλε το χέρι του ο…. Τσούμπερ στην ανατροπή των «λιονταριών»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η βραδιά που «μίλησε» η ψυχή και το refuse to lose!
- Ευρωπαϊκές λίστες: Πότε δηλώνονται στην UEFA - Πόσες αλλαγές δικαιούται κάθε ομάδα
- Λανουά Παρασκήνιο: Όσα είπε στους διαιτητές για το μέλλον του!
- Χίος: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση Λιμενικού και σκάφους που μετέφερε μετανάστες (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτες τους ημιτελικούς του κυπέλλου ΟΦΗ - Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και το Αστέρας Aktor - Ολυμπιακός
